Forlaget Scandinavia forbeholder sig ret til, men er ikke forpligtet til, at redigere eller fjerne kommentarer fra BibelWeb.dk, tilknyttet websteder og indlæg i netdebat, der:

– er i strid med gældende lovgivning

– er racistiske eller injurierende

– er skrevet i en grov tone

– indeholder pornografisk eller anden stødende sprogbrug

– udleverer personlige oplysninger

Debatklimaet ødelægges ofte af få, og derfor forbeholder vi os ret til at udelukke brugere, som ikke respekterer vores vilkår for debat og kommentarer.

Ved at kommentere og skrive indlæg accepterer du, at Forlaget Scandinavia herefter frit og fremover kan offentliggøre dit indhold i Den Kristne Bogklubblad eller på forlagetscandinavia.dk, med mindre det tydeligt er angivet i slutningen af indlægget, at du ikke ønsker indlægget Bogklubbladet.

Du indestår til enhver tid for, at du er den ophavsretslige ejer af det indhold, du måtte vælge at publicere i kommentarer eller debatindlæg.
Du er til enhver tid selv personlig ansvarlig for alt, hvad du publicerer, og for at du vil holde Forlaget Scandinavia skadesløs for eventuelle krav fra tredjeperson som følge af din publicering.

Det er ikke tilladt at bruge webstedet som reklame. Heller ikke at oprette en “foreningsblog” eller en blog, som kun bruges til dialog med en række interne modtagere.

Debatindlæg og kommentarer skal holde sig til emnet. Uvedkommende og irrelevante kommentarer og indlæg kan slettes af redaktionen eller skribenten selv, der løbende fra sag til sag afgør, hvad der er acceptabelt.

Skynd dig at komme i gang med at kommentere og få dit eget websted. Det er sjovt, lærerigt og værdifuldt. Men husk at handle i overensstemmelse med vores retningslinjer for BibelWeb.dk.

Bedste hilsener
Forlaget Scandinavia