Om BibelWeb.dk

BibelWeb.dk er sponset af Forlaget Scandinavia og er helt gratis at bruge. Bibelteksten, der benyttes, er fra Bibelen på Hverdagsdansk, 4. udgave – 2009.-oversættelsen af Bibelen på Hverdagsdansk.

 

På BibelWeb.dk kan du læse hele Bibelen og dele dine tanker om hvert kapitel, ved at kommentere det. Du kan også let og enkelt dele vers på din Facebook eller Twitter profil ved at trykke på “del” linket under og over hvert kapitel.

 

BibelWeb.dk er oprettet i WordPress Multi User systemet. Bruger du allerede wordpress.com, så kender du de mange muligheder. Du kan nemlig helt gratis oprette din helt egen hjemmeside, hvor du helt selv bestemmer udseende og indhold. Vi henviser dog i den forbindelse til vores retningslinjer vedrørende god stil og gensidige respektfulde kommentarer.

 

 

Om Bibelen
Bibelen på Hverdagsdansk er en bibel på almindeligt, letlæseligt og lettilgængeligt hverdagsdansk. Oversættelsen gengiver Bibelens budskab i et mundret sprog og i klare formuleringer. Den er udstyret med fodnoter og henvisninger, og hvert enkelt skrift indledes med en kort historisk og indholdsmæssig oversigt. Dette gør den meget brugervenlig for læsere, der ikke er vant til at læse i Bibelen, og som ikke har de sproglige og kulturelle forudsætninger, som den autoriserede oversættelse kræver.

Bibelen på Hverdagsdansk er udgivet af Forlaget Scandinavia og oversat af Iver Larsen i samarbejde med et internationalt netværk af oversættere. Iver Larsen er lingvist med stor erfaring i oversættelsesarbejde for Wycliffe Bible Translators, som han er konsulent for.

Første udgave af Bibelen på Hverdagsdansk udkom i 1992. I denne udgave fra 2007 er både Det Gamle og Det Nye Testamente blevet gennemgået og nyoversat fra grundteksterne, og resultatet er en stærk bibeloversættelse, der giver et forfriskende alternativ og supplement til den autoriserede oversættelse.